Politică de livrare

TAXE DE EXPEDIERE ȘI LIVRARE - ROMÂNIA

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 150 lei*.

Expediere în 1-3 zile lucrătoare

Pentru orice comandă sub 150 lei, taxa de expediere a coletului este 18 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat Urgent Cargus.

În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

UNDE ESTE COMANDA MEA?

Verificați statusul comenzii

Din diverse motive este posibil ca livrarea coletului să întârzie. Puteți verifica oricând statusul comenzii accesând contul de client de pe site-ul nostru.

Dacă au trecut cel puțin 3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii și nu ați primit coletul sau nu ați fost contactat de curier, vă rugăm să ne contactați telefonic, prin rubrica de contact sau prin email.

SUPORT CLIENTI

Dacă nu sunt la adresa livrării ce se întâmplă?

În ziua livrării coletului, curierul vă contactează cu câteva ore înainte, de regulă telefonic. Dacă nu răspundeți și/sau nu vă găsește la adresă, coletul se va păstra în depozitul curierului aproximativ 7 zile. Puteți lua legătura cu compania de curierat sau ne puteți contacta telefonic sau prin rubrica de contact pentru a stabili o nouă livrare.

Cum livrați comenzile speciale?

Comenzile speciale sunt acele comenzi care conțin o cantitate mare de produse sau la volume care nu sunt disponibile pri comandă on-line direct de pe site. Costul de transport și termenul de livrare se stabilesc individual pentru aceste comenzi, echipa de suport clienți vă stă la dispoziție telefonic, prin email sau rubrica de contact.

S.C. Distileria Mov S.R.L., cu sediul în Sat Stornesti Com. Sinesti, C1, Camera 1, cod fiscal RO40306867, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J22/3450/2018, adresa de e-mail office@veera.ro.