Povestea

noastra

Din exterior, VEERA este un brand local care se ocupă de cultivarea lavandei și de comercializarea produselor derivate din aceasta, însă pentru noi, fondatorii ei, VEERA reprezintă un stil de viață și conexiunea dintre om și natură.

Povestea Veera a început în anul 2015 când am plantat primele 10.000 de tufe de lavandă. Deși experiența noastră în horticultură era minimă, venind din domenii paralele acestei științe, pasiunea și curiozitatea ne-au provocat să adunăm în jurul nostru profesioniști care ne-au inițiat în tainele cultivării lavandei.

În ultimul deceniu am locuit în cateva metropole europene, iar agitația acestor orașe ne-a întărit ideea de ne stabili într-un loc liniștit, cu aer curat și de a fi mai aproape de natură pentru a putea profita de tot ce aceasta ne poate oferi. Și iată-ne astăzi locuind la 40 km de orașul Iași, în satul Stornești, loc care, de 6 ani a devenit acasă.

În prezent, plantația noastră bio este întinsă pe 10 hectare în Iași și Bacău, iar în perioada următoare plănuim să ne dublăm suprafața cultivată.

De ce să alegi Veera?

Controlăm fiecare proces tehnologic, începând de la plantarea butașilor de lavandă în culturile noastre bio, la ingrijirea plantațiilor în regim organic, la extragerea uleiului esențial pur, până la producția din laboratorul nostru. Considerăm acestea ca fiind garanția calității produselor noastre.