Povestea

noastra

Povestea noastră a început în 2015, odată cu plantarea primelor tufe de lavandă în Iași, în satul Stornești – 10000 butași. Am fost entuziasmați și încântați de frumusețea lanului înflorit, de parfumul special al florii de lavandă și de compoziția perfectă a uleiului esențial. Inhalarea vaporilor uleiului de lavandă deschide căile respiratorii superioare, mireasma îmbietoare ajunge în toți porii și îndeamnă la calm, relaxare și liniște. Să te plimbi într-un lan de lavandă înflorită, la apus, este terapie pentru suflet. Cum aceasta este posibilă în doar câteva săptămâni pe an, am creat produsele Veera. Pentru a oferi experiența pășirii într-un lan de lavandă de acasă, în orice moment. 

Am început cu condiționarea uleiului esențial și a apei florale obținută în cadrul procesului de distilare și comercializarea lor, în paralel cu crearea laboratorului Veera, acolo unde preparăm toate produsele noastre. Inițial, ne-am dorit fabricarea unui săpun natural. A fost un drum lung, am cercetat și am făcut diverse combinații, până când am reușit să formulăm rețeta perfectă a săpunului care nu doar curăță, ci și protejează pielea. Momentan, în portofoliu avem trei variante de săpunuri, cu acțiuni secundare diferite (scrub, puternic nutritiv, detoxifiant) și cu proprietatea că hrănesc, hidratează și catifelează pielea, totodată curătând optim. Aprecierile primite ne-au încurajat să continuăm și astfel a luat naștere sarea de baie Veera. Cu o combinație optimă între două tipuri de sare (Himalaya și Praid ) și îmbogățită cu ulei esențial de lavandă, sarea de baie este un produs apreciat și preferat de majoritatea clienților noștri. Întrucât ni s-a spus de multe ori că parfumul uleiului de lavandă este atât de plăcut, proaspăt și relaxant, am creat lumânările din ceară naturală de soia. 

De la an la an, am reușit să extindem suprafața cultivată, dar și să îmbogățim portofoliul de produse. În prezent, avem plantate 1o hectare în Iași și Bacău, iar pe viitor ne-am propus să dublăm suprafața și chiar să începem să cultivăm și alte specii vegetale.

Gama Veera conține produse naturale de îngrijire corporală și produse pentru casă, toate realizate cu multă pasiune și atenție. Ne dorim ca produsul finit care ajunge în mâna clienților noștri să fie unul autentic, să fie un produs sigur și eficient, de aceea folosim doar materii prime certificate. În plus, înainte de a fi scos pe piața, trimitem mostre la organele competente, astfel încât fiecare produs are certificare, deci o garanție a siguranței.

Ingredientele principale ale produselor noastre sunt uleiurile esențiale de lavandă și de lavandin, pe care le extragem din cele două soiuri plantate de noi, Lavandula Augustifolia și Lavandula Intermedia. 

Combinând uleiurile esențiale proprii de lavandă si lavandin cu alte uleiuri esențiale atent selecționate, procurate doar de la furnizori verificați, am obținut produse cu arome unice, inedite și cu efecte terapeutice și senzoriale superioare. Toate produsele noastre sunt riguros formulate, după un întreg proces de cercetare și testare, pentru a ne asigura că ating calitatea dorită. Condiționarea și ambalarea lor au fost realizate cu responsabilitate, limitând consumul de plastic și de substanțe toxice.